×
Tiempo de lectura 1 min.

L’aparició de taques a la pell després de l’estiu és habitual, sobretot en les zones més exposades al sol, com la cara, les mans i l’escot. Si et preocupen les taques fosques a la pell i vols eliminar-les, et presentem un dels tractaments despigmentants més efectius de moment: Rilastil Cumlaude D-Clar.

 
Tractament despigmentant Cumlaude D-Clar
 
Rilastil Cumlaude D-Clar 30 ml és un despigmentant en gotes concentrat, d’acció intensiva, dissenyat per eliminar les taques de la pell provocades per l’exposició al sol. Aquest sèrum també està indicat com a tractament de xoc intensiu per a prevenir l’aparició de les taques dèrmiques i reparar la pell de l’escot i mans.

Pots aplicar-lo matí i nit directament, amb 1 o 2 gotes, sobre la zona a tractar i durant tot l’any. El trobaràs a Farmàcia Escutia La Jonquera.

 
Cuida la teva alimentació, la teva pell també t’ho agrairà
 
Recorda que és fonamental tenir cura de la teva pell durant tot l’any. La hidratació de la pell prevé l’aparició de taques a la pell, però també les arrugues. A més d’hidratar profundament per ajudar-la en la seva recuperació, pots tenir-ne cura a través d’una alimentació adequada.

Inclou a la teva dieta aliments que continguin antioxidants, magnesi, col·lagen o àcids grassos omega-3 com per exemple:

  • Alvocats, que contenen vitamina E, per mantenir la hidratació de la pell
  • Pastanagues, que aporten vitamina A i ajuden a la regeneració cel·lular de pell.
  • Verdures de fulla verda com a espinacs, canonges, enciam, que aporten una gran quantitat de vitamines i minerals com el zinc o el magnesi.
  • Kiwis, amb un gran contingut en aigua i vitamina C, un gran antioxidant per a la pell.
  • Peix blau, amb àcids grassos omega-3, proporcionen hidratació i elasticitat a la pell.
  • I nous, amb una gran aportació de vitamina E, per evitar la inflamació i irritació de la pell.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Categorías
Precio