×
Tiempo de lectura 2 min.

La prevenció contra el coronavirus és una de les formes més eficaces per a evitar la seva difusió. Tots coneixem els consells sanitaris per a combatre el virus, però també disposem d’altres opcions vàlides naturals. Segons estudis clínics, l’aromateràpia científica amb olis de massatge ajuda a augmentar les defenses de l’organisme i a enfortir el nostre sistema immunitari.

Què és un oli essencial?

L’oli essencial és l’essència extreta de les plantes aromàtiques mitjançant destil·lació, per arrossegament de vapor d’aigua. Els olis essencials també es destinen per a finalitats terapèutiques. Per a això, l’aromateràpia científica actua com un mètode natural basat en l’activitat de les molècules bioquímiques que contenen aquests olis essencials.

Quins beneficis tenen els olis essencials?

Els efectes positius dels olis naturals per al cos estan demostrats científicament. Les proves realitzades demostren indiscutiblement que els olis que produeixen les plantes exerceixen en l’organisme un efecte antiviral, antibacterià i antifúngic, immunomodulador, antial·lèrgic, antiinflamatori i analgèsic.

Reforça les teves defenses naturals per a combatre els gèrmens amb olis de massatge naturals

Des de Farmàcia Escutia destaquem els beneficis que aporta l’Oli de massatge Aromaforce de Pranarom per a prevenir les infeccions virals amb olis essencials, quimiotipats i 100% ecològics, i seleccionats per la seva acció antiviral, antibacteriana i estimulant del sistema immunitari. L’oli Pranarom combat les agressions virals i bacterianes i ens ajuda a estimular el sistema immunitari del nostre organisme.

Consells d’ús de l’oli de massatge Pranarom

A partir dels 3 mesos. 3 gotes en la planta de cada peu, matí i nit.

Composició

L’oli de massatge estimula el sistema immunitari aportant defenses naturals per al cos. Es compon de:

  • Olis essencials 100% biològics: Palmarosa, Avet negre, Katafray, Milloren i Romero qt verbanona.
  • Olis vegetals de Gira-sol i Nou d’albercoc.

Precaucions d’ús

  • No utilitzar en nens menors de 3 mesos.
  • No utilitzar en cas d’antecedents al·lèrgics a qualsevol dels components.
  • No ingerir.
  • Evitar el contacte amb els ulls.
  • Mantenir fora de l’abast dels nens.
  • Mantenir lluny de qualsevol font de calor i llum.

Un altre dels olis essencials a destacar és l’Oli de massatge Ravintsara de Pranarom, un oli essencial 100% pur procedent de l’agricultura ecològica de la marca. Extret de les fulles de ravintsara, que també ens ajuda a augmentar les nostres defenses naturals.

Mode d’ús

Prendre 2 gotes 3 vegades al dia per a ús oral. Per a ús cutani, pots barrejar unes gotes de l’oli vegetal per a donar un massatge aromàtic. No aplicar directament sobre la pell.

I per a protegir al teu bebè i ajudar-lo a augmentar les defenses naturals del seu organisme, pots emprar l’Oli de massatge PranaBB de Pranarom.

Esprai purificador Aromaforce eliminar virus i bacteris en l’atmosfera

L’Esprai Purificador Aromaforce de Pranarom proporciona un ambient sa gràcies als olis essencials, seleccionats rigorosament per les seves propietats antivirals.

Dispensadors d’olis essencials

El petit difusor per a bebès Doudou de Pranarom conté olis essencials d’olor suau i emet una discreta llum per a acompanyar-los durant les nits.

Finalment, recordar que hem de continuar aplicant les mesures de protecció bàsiques contra la Covid-19 a través de les autoritats de salut pública. Per a accedir al lloc web de l’OMS, fes clic aquí.

Si tens qualsevol dubte o consulta sobre els olis essencials contacta amb nosaltres. A Famacia Escutia estem a la teva disposició per a assessorar-te. Pots telefonar-nos al (+34) 972 55 40 14 o bé escriure’ns un correu electrònic a través del nostre formulari de contacte.

Escribe un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de Privacidad de Google y los Términos de Servicio.
*Campos obligatorios
Categorías
Precio